keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Yksinäinen strassi

Älkää kysykö otsikosta. En keksinyt parempaa :'D
Tässä siis toissapäivänä lakkaamani kynnet. Ajattelin parin lakan sopivan hyvin yhteen, joten pitihän se testata.
Käytetyt lakat, jotka kuvassakin näkyvät...
Alla Mavala-Super Base. Sinen lakka on Lumene-Flirty. Metallin värinen lakka on Orly-Sea Gurl. Nimettömien kynsiin isketty strassit. Päällä Konad-Top Coat.
Olisiko teillä suositella jotain nopeasti kuivuvaa päällyslakkaa, joka olisi vähän isommassa pullossa? :) En haluaisi aina tuota Konadin lakkaa tuhlata, koska sitä tarvitsee erityisesti konadoimisessa.
Koska en ikinä osaa valita vain yhtä kuvaa, niin tässä toinen. Olen aikas tyytyväinen näihin kynsiin ensinnäkin siksi, että tyksin noista väreistä. Myös ehkä sen takia, koska aiemmin ei saman tyylisiä kynsissäni ole näkynyt.

Mitäs piditte kynsistä? :)

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Valkoisia viivoja

Eilen iski himoi koittaa Wet N Wildin Shine lakkaa ja tällaiset sitten syntyi.
 Käytetyt lakat:
Alla: Mavala-Super Base
Sininen lakka: Wet N Wild Shine-Caribbean Frost
Viivat: Naturel 2 Way Art Pen ja Orly Instant Artist
Päällä: Konad-Top Coat
Hyvä kamerani ei nyt osaa toistaa tämänkään lakan värejä oikein. Livenä tämäkin siis nätimpi :D Yleensä en kyllä tykkää lakata koko kynsia sinisellä, mutta ehkä poikkeukset sallitaan. :)
Kertokaas mielipiteitä kynsistä ja Wet N Wildin lakoista?

torstai 22. syyskuuta 2011

Mustia kukkia

Uusia lakkauksia kehiin. Alunperin lakkasin kynteni eilen ja lakkauksista tuli erittäin nätit. Onnistuin kuitenkin pilaamaan ne, kun lakka oli vielä märkää. Siinä sitten poistin vaivalla tehdyt kynnet ja lopulta kynnet jäivät ilman lakkausta.  Kuvaa en ehtinyt lakkauksista ottaa :<
Tänään koulun jälkeen kuitenkin väsäsin nämä...
"Idean" sain siitä, että halusin testata alkuviikosta ostamaani Opin lakkaa. Päälle löin joitakin kukkakuvioita Konadilla.
Käytössä oli alus- ja päällyslakan lisäksi OPI-Up Front & Personal, joka näyttää livenä nätimmältä kun kuvassa. Kukkakuviot, paitsi nimettomän kynnen kuvio on tehty Konadlaatalla m57. Lakkana kaikissa kuvioissa oli Konadin musta.
   Tässä vielä lähikuvaa nimettömien kuvioista, jotka ovat siis Konadlaatasta m25.

Mitä olette mieltä kynsistä? :)

maanantai 19. syyskuuta 2011

Valkoista ja hopeaa

Eilen illalla tuli tehtyä uudet lakkaukset.

Aluksi ajattelin tehdä normaalin ranskiksen ja siihen jotain koristeluja. Sitten muistin, etten ole tehnyt vinoranskista pitkään aikaan, joten tällaiset sitten tuli. (: Tulokseen olen ihan tyytyväinen.
Pohjalla Mavala-Super Base. Valkoinen lakka on Maybelline-French White. Hopeat viivat tehty Orlyn hopealla koristelulakalla. Päällä Konadin Top Coat.


Lisäksi sain tänään käytyä Kicksissä, koska kaupungille oli muutakin asiaa. Sieltä mukaan lähtivät...
...OPI-Up Front & Personal ja China Glaze-Exceptionally Gifted.

Kertokaas, mitä piditte kynsistä?

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Ostoksia

Eilen päätin raahata itseni kaupungille. En todellakaan tykkää shoppailusta ja haluan aina hoitaa sen mahdollisimman nopeati pois alta... :D Alkuperäinen tarkoitus oli käydä Kicksissä, mutta se oli jo ehtinyt mennä kiinni. Muualta kuitenkin tarttui kaikenlaista mukaan...
(Vasemmalta oikealle.) Stockmannilta ostin Orlyn hopean koristelulakan, Orly lakan sävyltään Sea Gurl ja Rimmelin French Manicure lakan. Nuo Orlyn lakkapullot ovat kyllä niin isoja, että en saa niitä ikinä loppumaan :D
Mukaan tarttu myös Konadin laatta m25, jossa tykkään eniten noista kukkakuvioista :) Nyt omistan vaivaset kaksi laattaa.
Seppälästä löytyi Models Ownin "taikaviila", vai miksi niitä nyt kutsuttiin? Hintaa tällä oli vain noin 4 euroa. Testattuani totesin, että toimii hyvin.


Tällaista tänään. :) Huomenna esittelen luultavasti teille uudet kynnet, kun nykyiset lakkaukset ovat jo aika kuluneet.

lauantai 17. syyskuuta 2011

Ruudukkoa

Tässä siis tämänhetkiset kynteni.
Pohjalakkana Mavala Super Base. Hopeansävyinen lakka on Mavala 29 Glasgow. Ruutukuvio on konadlaatasta m57. Väri on konadin musta. Valkoinen viiva on tehty 2 WAY valkoisella koristelulakalla. Päällä Konadin Top Coat.
Kuvassa siis Mavala 29 Glasgow. Tässä lakassa tyksin erityisesti sen kiiltävästa pinnasta, joka ei kuvassa kunnolla näy. Kuvailen nimittäin halvalla digipokkarilla, joten värisävyt eivät aina vastaa todellisuutta... Järkkärin hankkiminen onkin vakavassa harkinnassa :)
Tulipas Mavala painotteinen lakkaus :'D Mitä kokemuksia teillä on Mavalan lakoista?

perjantai 16. syyskuuta 2011

Se pelottava ensimmäinen postaus...

Ei niin pitkän harkinnan tuloksena, päätin sitten perustaa oman kynsiblogin. :D Kerron tässä blogissa siis kaikesta kynsiin liittyvästä ja esittelen omia lakkauksiani. Kynsien lakkailua olen tosissani harrastanut vasta joitakin kuukausia, joten en ehkä ole siitä ihan taitavammasta päästä. Yritystä kyllä löytyy kovasti. :)
Harrastan myös jalkapalloa ja piirtelen myös suhteellisen usein. Pidän eläimistä ja minulla onkin kaksi tyttömarsua Vikki ja Ninni. Niistäkin saatan joskus jotain kertoa.
Kysymyksiä ja toiveita blogiin liittyen saa aina esittää. (:

Toivottavasti blogini jaksaa joskus vielä kiinnostaa jotakuta! :>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...