maanantai 23. huhtikuuta 2012

Photos, photos...

Tämä postaus tulee poikkeamaan aikasemmista aikas lailla. Halusin vain kuvailla jotain randomeita juttuja ja koittaa tehdä postausta jostain muusta kuin kynsistä. Kyselin teiltäkin mielipidettä siihen, että postailisin muistakin aiheista, eikä yhtäkään kieltävää vastausta tullut, päin vastoin. Tämä nyt siis on joku kuvaläjäpostaus. (:'D)




















Mulla on ollut kurkku kipeä eilisestä lähtien, joten teetä on tullut hörpittyä. Kuvassa kamomillateetä ihanassa Kiroileva Sili - kupissani, jonka sain viime jouluna. :)




















Reeneissä olen myös ravannut ahkerasti kolme kertaa viikossa. Harrastan siis cheerleadingia, jonka aloitin tammikuun alussa. Olen tosi tyytyväinen siihen että vihdoin löysin lajin, josta oikeasti pidän ja jota voisin tehdä koska tahansa. Olen tätä ennen harrastanut vähän kaiken laista. Pienenä partiota, sen jälkeen futista, jonka lopetin ja vaihdoin salibandyyn. Säbänkin sitten lopetin ja aloitin jälleen futiksen. Nyt en enää oikein tiedä riittääkö aikani enää tänä kesänä sen pelaamiseen. Cheerissä kun on jo tarpeeksi tekemistä ja pitäähän niitä vapaapäiviäkin olla. Kuvassa kaepani, jotka ovat siis cheerleadingissä käytettävät kengät.




















Tällaisia nättimyksiä riippuu amppelissa parvekkeella :)




















Pari viikkoa takaperin löysin tämän pikkuisen rantakalliolta. Monet eivät varmaan voi sietää hämähäkkejä, mutta minä tykkään :D Sain siitä ihan kivoja kuvia kun kerrankin sattui olemaan se kamera mukana kun tarvittiin. Tuntuu että aina kun löydät jotain kuvattavaa, niin kameraa ei ole lähelläkään.




















Loppuun vielä kuvistyöni, joka esittää siis marsun silmää.



 Toivottavasti tällainen vähän erilainen postaus oli kiva. Ainakin tätä oli mukava tehdä näin
vaihteeksi :)

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sekakynnet

Otsikon keksiminen voi oikeasti olla tosi vaikeaa. Vitsit kun joku keksisi ne mun puolesta, niin ei tarvitsisi sitten aina miettiä ja päätyä näinkin hienoon lopputulokseen. Yritän nyt siis pahoitella mielikuvituksetonta otsikkoa :'D Samalla voisin pahoitella hidastunutta postaustahtia. Mulla on nyt vain joku sellainen vaihe, että kynsien lakkailussa ei inspaa yhtään eikä välillä koko homma jaksa kiinnostaa. Ehkä  se on kuitenkin ohimenevää. Itseasiassa mua kiinnostais joskus kirjotella jostain muustakin kun kynsistä. Mitäs siitä sanoisitte? :)




















Tässä nyt olisi kuitenkin n. kolmen viikon takaiset kynnet, joista unohdin postata. Kuvat unohtuivat jonnekkin muistikortin syvyyksiin :D Mulla meinasi mennä näiden kanssa hermo kun jouduin tekemään toiseen etusormeen lakkausen uudestaan kolme kertaa. Onnistuin aina pilaamaan sen tai lyttäämän lakat. Lopputulos on kyllä ihan kiva.




















Lakkoina käytin alus- ja päällyslakan lisäksi näitä:
Hopea: Color Club - Worh The Rique
Sinivihreä: Models Own - Jade Stone
Viivat ja pallot: Naturel 2 Way Art Pen - White 

Lukijoita on jo yli 90! Kiitos kiitos ♥ 

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Liebster



Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta sillä voi tarkoittaa myös suosikkia. Palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.


Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen




Tämän haasteen sain Noralta , kiitos :>
Suosikkiblogeja mulla onkin jonkin verran, joten vain vaikea päättää niistä vain 5. Vielä kun on tuo lukijarajakin :'D


- Sunshine makes me smile 
 - Princess Diary
 - Kukkakynnet
- the Yellow Nails
- Bambi likes to Polish!


Laittakaas haaste eteenpäin, jos ette vielä sitä ole saaneet! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...