tiistai 15. marraskuuta 2011

Kyselyn tuloksia & uusia kynsiä

Ajattelin nyt julkaista tuon päättyneen kyselyn tuloksia, ja samalla kynsiäni. Kysely oli siis toivepostauksista ja siihen vastasi yhteensä 18. Kiitokset teille! :)

Tulokset tässä:

Jokin tutorial esim. vesimarmorointi (50%)
Huoneeni esittelyvideo (44%)
Kaikki kynsilakkani videolla (33%)
Laukkuni sisältö (16%)

Eniten ääniä sai siis tutorial ja perässä huoneeni esittelyvideo. Näitä postauksia aion väkertää jatkossa ja myös nuo vähemmän ääniä saaneet tulen toteuttamaan. Eihän siitä haittaakaan ole :) Tutoriaalin aiheesta en vielä tiedä mutta ehkä sillä ei ole väljä, sillä en jätä sitä ainoaksi tutoriaaliksi.

Sitten vielä kynsiä.
Halusin pitkästä aikaa jotain violettia kynsiin ja Wet N Wildin Wild Card sopi siihen tarkoitukseen hyvin. Viivat kynsiin vetelin Art Club ja 2 Way koristelakoilla. 
En osannut valita kuvista vain yhtä, joten tässäpä toinen.  Näkeehän tästä koristelut paremmin :D? Oon huomannut jotain kehitystä käsinmaalailussani, mikä on ihan positiivinen juttu :) Vasemmallakin kädellä sujuu paremmin, ainakin yleensä... :'D
Tässä vielä Wild Card. En keksi tästä mitään negatiivista sanottavaa, paitsi että peittävyys saisi ehkä olla parempi. Kuvissa kynsillä lakkaa on kolme kerrosta, joka on mulla yleensä maksimi kerrosmäärissä. Väriltään Wild Card on oikein nätti ja erikoinen. Auringon valossa tämä on parhaimmillaan niin  kuin shimmerlakat yleensä.


Mitä kokemuksia teillä on Wet N Wildeista?



3 kommenttia:

  1. Tosi nätit kynnet!:) Ja ite tykkään kyl just noist Wet N Wild lakoist,ja ainaki mun käyttöö noi lakat on sopinu tosi hyvin! Eikä oo liian kalliitakaa mun budjetille:D

    VastaaPoista
  2. sannni: Kiitoksia! Ne on kyllä halpoja niinkin hyviksi lakoiksi :)

    VastaaPoista
  3. Todella kauniit, sopivan simppelit ja siistit. Värimaailmasta irtoaa toki lisäplussa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...