sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Uusia lakkoja ja vanhempia kynsiä

Postailempa nyt uusista lakoista ja vähän muustakin :) Aloitetaan nyt niistä lakoista.
Kävin siis eilen kaupungilla tarkoituksena ostaa talvitakki. Takkia ei löytynyt, mutta lakkoja kylläkin :D Kaikista kaupoista on mennyt mun vaatekoko :<
 Seppälästä osti kaksi Wet N Wildia Kaleidoscope ja Metallica. Kickistä mukaan tarttui kaksi Dependiä, joilla ei ilmeiseti ole nimiä :o Lakkojen lisäksi hankin vihdoin nail corrector penin. Tähän asti olen käyttänyt pumpulipuikkoja ja ne eivät ehkä ole niin käytännöllisiä.
Tein muuten eilen uudet kynnet mm. uusia lakkoja kayttäen. Niistä yritän saada kuvaa tänään.
Sitten vähän ikävempiä uutisia. Viime tiistaina koulussa oli liikassa lentopalloa ja kuva kertookin mikä oli tulos... Hieman kyllä tuntui kun pallo tuli kovaa päin kynnen kärkeä. Kotona otin Erikeeperin (:'D) käyttöön ja paikkasin sillä halkeaman. Toistaiseksi ei oo tullut mitään ongelmia tuon kanssa.
 Kaikesta huolimatta lakkasin silloin tiistaina kynteni. Lakkoina käytin Orly - Sea Gurlia ja Mavalan Glasgovia. En oikeen tiedä tykkäänkö näistä. :/ Niimpä postinkin nämä eilen uusien lakkojen tieltä, joista tulee postaus myöhemmin.

6 kommenttia:

  1. Dependeillä on kyljessä numerot muttei nimiä, jos et huomannut :) Olisi kyllä kivaa tietää minkä nimisiä lakkoja Dependillä olisi :D Mulla taitaa olla sama hopea Depend?

    VastaaPoista
  2. Nora: Jep, huomasin juuri :) Olisi kyllä. Kynsilakkani-sivusta löytyypi lakkojen numerot. Tuo hopea taisi olla Nr. 223.

    VastaaPoista
  3. Kuinka kallis tuo korjauskynä oli ja mistä ostit sen? itsellänikin olisi tarvetta tuollaiselle muttei ole oikein mistään löytynyt(:

    VastaaPoista
  4. Liisa: Ostin sen Kickistä. Hintaa en nyt yhtäkkiä muista, mutta veikkaisin että se oli n. 5 euroa tai hiukan päälle. Ja se on kyllä kätevä, kun ei tarvitse ruveta säätämään pumpulipuikkojen kanssa :D

    VastaaPoista
  5. Miten saat pidettyä kynsien kärjet noin valkoisina? Hoidatko niitä jotenkin vai onko sulla jotain tosi hyvää aluslakkaa, joka suojaa kynttä kellastumiseltakin?
    Ja tosi kauniit nuo lakkaukset, vaikka onkin simppelit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsiäni hoidan aina lakkojen vaihdon yhteydessä. Pesen kynnet kynsiharjaa apuna käyttäen ja sitten öljyän. En kyllä tiedä vaikuttavatko nuo kynsien väriin. Aluslakkana mulla on käytössä OPI - Natural Nail Base Coat. Kynteni eivät koskaan ole oikein tupanneet kellastumaan, joten en tiedä paljonko aluslakka auttaa siinä asiassa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...