maanantai 9. tammikuuta 2012

Black Flowers

Viikko sitten innostuin pitkästä aikaa maalailemaan jotain käsin. Mulla on kauhea laiskuus koristelun suhteen ja päässä pyörii vain yksivärisiä lakkauksia... Onneksi sain kuitenkin päähäni maalailla kukkia, sillä ymmärrän että yksiväristen lakkausten tuijottelu voi olla aika tylsää. Tosin niitäkin tulee yksi tässä postauksessa.



















Rupesin säälimään laatikon pohjalla lojuvaa  mustaa Art Club  koristelulakkaa ja päätin ottaa sen käyttöön. Pohjaksi sopi mielestäni hyvin OPI:n Up Front & Personal. Koristelin  vielä lisää Orly Instant Artist - Platinum Glitterillä.



















En osannut päättää, mitkä ovat parhaat kuvat, joten tässä toinen. Tykkään näistä kynsistä aikas paljon :) Ja jaksan edelleen hehkuttaa Color Club Art Club Liner - koristelulakkoja. Peittävyys vain on niin hyvä!




















Tässä vielä tarkempaa kuvaa kukista. Kuvittelenko, vai olenko kehittynyt käsinmaalailussa? Kerrankin muuten täysin strassittomat kynnet. :o

























Viimeviikon alussa mulla oli asiaa kaupungille. Siinä samalla päätin poiketa Seppälässä ja koin positiivisen yllätyksen. Kynsilakkojen joukosta löytyi Models Ownin Beetlejuice kokoelman lakkoja. Hillitsin kuitenkin itseni ja ostin vain yhden, nimeltään Purple Blue.



















Samaisen päivän iltana innostuinkin lakkaamaan sillä kynteni, minkä ansiosta joudutte taas kärsimään yksivärisestä lakkauksesta. Suureksi (:D) yllätykseksi koristelin nimettömän kynttä strasseilla, joita yksi pääsikin ennen kuvan ottoa irtoamaan...

Miltä kynnet näyttävät teidän silmäänne? Entä Purple Blue?

9 kommenttia:

  1. olgi: Kiitos paljon (: Ne tosiaan onnistuivat hyvin.

    VastaaPoista
  2. Mistä olet ostanut nuo koristelulakat, entä strassit? Ja miten teet liukuvärjäyksen? Haluaisin itse alkaa koristelemaan kynsiäni, mutta tällä hetkellä ei ole oikeen hyviä tarvikkeita niihin :)

    VastaaPoista
  3. Ja luin blogiasi ja kerroit että pelaat fudista, pelaan itsekkin fudista olisi kiva tietää missä jengissä pelaat, jos ollaan pelattu joskus vaikka vastakkain :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Color Glubin Art Club lakka on ostettu Cesars Shopista. Orlyn hankin ihan Stockmannilta. Strasseja saa mm. Mimaxilta, mistä olen omani hankkinut. Liukuvarjäys on hieman vaikea selittää näin äkkiseltään, mutta tiivistettynä suunnilleen näi: Ensin laitan lakkaa pari tippaa jonkun alustan esim. pakasterasian kannen päälle. Siitä topöttelen sitä pesu- tai meikkisienen palaseen, jolla töpöttelen sen sitten kynnelle. En tiedä tajusiko kukaan selityksestäni mitään, mutta olen ajatellut tehdä tuton siitä lähiaikoina :)

    Futista pelaan C - sarjassa TeiskU joukkueessa, joka muodostettiin edelliskesän TeiskU:n sekä Kaukajärven Ilveksen pelaajista. Aluperin siis pelaan Kaukajärven Ilveksessä.

    VastaaPoista
  5. aaa, aivan ihanat noi ekat ! ♥ (: voi ku itekki osais tehä tollaset..

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Kiitos! Harjoittelemalla kyllä oppii :)

    VastaaPoista
  7. Ei tohon models owniin tarvitsekaan välttämättä mitään monimutkaisia koristeluita, kun tuo näyttää niin upea lakka yksinäänkin olevan:) Harmi, että meilläpäin ei näitä oo seppälöissä, jälkeenjäänyt kaupunki;)

    http://ourlifewithbeauty.blogspot.com/

    Emilia

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...