keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Ällösöpöt glitterkynnet

Muitinhan sentään postata näistä kynsistä. Meinasin unohtaa tehdä koko postauksen näistä, vaikka kuvat siirsin koneelle jo n. viikko sitten ja nämä kynnet minulla oli myös viikko taaksepäin. No mut, parempi myöhään kun ei milloinkaan :'D Tämä on muuten 50. postaus! (Vähän se kuulostaa vähältä...)




















Halusin lakkailla ihan koko kynnen tuolla minulle uudella CG:n glitterlakalla, jonka taisin vilauttaa teille jo edellisen postauksen videossa. Lakka on siis Ghina Glaze - Material Gilr. Siinä on aikas monen kokoista glitteriä. Isoimmissa glittereissä näkyi hiemän holomaisuutta.




















Jotenkin en osaa ikinä valita vain yhtä kuvaa, joten tässä toinen aika samanlainen. En halunnut jättää kynsiä ihan niin yksinkertaisiksi, joten maalailin jotain epämäräisiä viivoja ja palloja 2 Way Nail Art - lakalla. Material Girl oli todella peittävä ja kaksi kerrosta riitti mainiosti. Pysyvyydessä olisi kyllä parantamista, sillä jo parin päivän päästä lakka rupesi lahtemään paloina kynnen kärjestä ja tyvestä. Niin tuppaa kyllä käymään mulla aika usein glitterlakkojen kanssa.

  Tässä vielä MG pullossa. Ihan nättihän se on :)
Mun aluslakka rupeaa muuten vetelemään viimeisiään ja uutta pitäisi vähitellen hankkia. Niimpä haluaisin kuulla, olisiko teillä suositella jotain aluslakkaa? Tuo OPI:n on meinaan aika tyyristä...

4 kommenttia:

  1. Jos et aluslakkaasi mitään ihmeitä tarvitse, niin suosittelen katsomaan ihan lähimarketista (: Aluslakoilla ei nyt sinänsä ole hirveästi eroja, ellei kaipaa mitään kovettavia tms ominaisuuksia.

    VastaaPoista
  2. Itse en osta aluslakoiksi mitään ihmeempiä, käytän nykyään Lumenen aluslakkaa. Se on mielestäni hyvä tasoittamaan ja on melko edullinen (en nyt muista hintaa). :)

    Ja tuo kynsilakka on ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistetään tuo harkittavien listalle :)
      Onhan se!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...